Скопје филм фестивал

Таг
5Вести

СКОПЈЕ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ ПОЧНА СО ИЗЛОЖБА НА КАРДУЛА И РЕТРОСПЕКТИВА НА ФЕЛИНИ

СКОПЈЕ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ ПОЧНУВА В СРЕДА И ЌЕ ПОМИНЕ ВО ЗНАКОТ НА ФЕДЕРИКО ФЕЛИНИ

ДОКУМЕНТАРЕЦ ЗА ЖАН ПОЛ ГОТЈЕ И ДИСКУСИЈА ЗА МОДАТА И СЕКСУАЛНОСТА НА СКОПЈЕ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ

58 ФИЛМОВИ НА СКОПЈЕ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ, СЕ ОТВОРА ВЕЧЕРВА СО „ВТОРА ШАНСА“ НА ЏИЏЕВА

СТАРТ НА СКОПЈЕ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ СО ЦРНАТА КОМЕДИЈА НА БЛАЖЕВСКИ „ГОДИНА НА МАЈМУНОТ“