ПАТЕКА ВО БОИ И СВЕТЛИНА ОД ЧАРШИЈА ДО ГРАДСКИ ПАРК – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД СКОПЈЕ ЛАЈТ АРТ ДИСТРИКТ