Скопје лајт фестивал

Таг
2Вести

СКОПСКИОТ ФЕСТИВАЛ НА СВЕТЛИНАТА ВО ПОСКРОМНО ИЗДАНИЕ ПОРАДИ ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

СКОПСКИОТ ФЕСТИВАЛ НА СВЕТЛИНАТА ОВАА ГОДИНА ЌЕ ТРАЕ САМО ДВА ДЕНА ПОРАДИ ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА