Скопје моден фестивал

Таг
2Вести

КРЕАЦИИ СО ЖИВИ ЛЕТНИ БОИ НА ТРЕТАТА ВЕЧЕР ОД СКОПСКИОТ МОДЕН ФЕСТИВАЛ

СКОПЈЕ МОДЕН ФЕСТИВАЛ СО ДОМАШНИ И БАЛКАНСКИ ДИЗАЈНЕРИ ОД 3 ДО 6 АПРИЛ