Скопски фестивал

Таг
2Вести

НЕМА ВЕЌЕ ДА ПРАВАМ ОЛКУ ДОЛГА ПАУЗА – ДРАГАН МИЈАЛКОВСКИ ОДРЖА ЕМОТИВЕН КОНЦЕРТ И ЗАПЕА ЗА ЌЕРКА МУ И СОПРУГАТА

ХИТОВИ ОД СКОПСКИ ФЕСТИВАЛ ЌЕ СЕ ПЕАТ ПРЕД УНИВЕРЗАЛНА САЛА ЗА „БЕЛА НОЌ“