Скопски моден фестивал

Таг
5Вести

РЕВИЈАТА ЈА ПОСВЕТИВ НА ЖЕНИТЕ КОИ НЕ СЕ ПЛАШАТ ДА ЖИВЕАТ, РЕЧЕ ДИЗАЈНЕРКАТА ИВАНА КНЕЗ КОЈА ПРОСЛАВИ 15 ГОДИНИ РАБОТА НА СКОПСКИОТ МОДЕН ФЕСТИВАЛ

ДВА МОДНИ НАСТАНА ЌЕ СЕ ОДРЖУВААТ ВО ИСТО ВРЕМЕ ВО СКОПЈЕ

ДОМАШНИ И СТРАНСКИ ДИЗАЈНЕРИ ЌЕ СЕ ПРЕТСТАВАТ НА ТРЕТИОТ СКОПСКИ МОДЕН ФЕСТИВАЛ ОД 28 ДО 30 СЕПТЕМВРИ

THE FUTURE IS PRESENT – МОДЕН ФЕСТИВАЛ ВО СКОПЈЕ (ФОТОГАЛЕРИЈА)