Скопско лето

Таг
19Вести

КВАРТЕТОТ НА ГРКОТ ЏИМ ПОЛИТИС ВЕЧЕРВА НА СКОПСКО ЛЕТО

ТАНЦОВ БАЛКАНСКИ ПРОЕКТ СО МУЗИКА НА „БИЈЕЛО ДУГМЕ“ ВЕЧЕРВА НА СКОПСКО ЛЕТО

КОНЦЕРТ СО РУСКИ РОМАНСИ ВЕЧЕРВА НА СКОПСКО ЛЕТО

РАСПРОДАДЕН ВЕЧЕРАШНИОТ КОНЦЕРТ НА „ВАСИЛ ХАЏИМАНОВ ТРИО“

ХОРОТ НА НОБ ВЕЧЕРВА ЌЕ ИМА КОНЦЕРТ НА ЗЕЛЕНИОТ ПОКРИВ НА ГТЦ

42. СКОПСКО ЛЕТО СЕ ОТВОРА СО КОНЦЕРТОТ „ОД ОРКЕСТАРОТ ЗА ПУБЛИКАТА“

СКОПСКО ЛЕТО ЗАВРШУВА СО ИЗЛОЖБА НА ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ЦРТЕЖИ НА ДЛУМ

„СКОПСКО ЛЕТО“ СЕ ОТВОРА ВЕЧЕРВА СО ПРВИОТ КОНЦЕРТ СРЕДЕ ЕПИДЕМИЈАТА НА КОРОНАВИРУСОТ

СРПСКИОТ РОКЕР ЃОРЃЕ ДАВИД ВЕЧЕРВА НА СКОПСКО ЛЕТО

КОНЦЕРТ СО КЛАСИЦИ И ЕВЕРГРИНИ ВЕЧЕРВА НА СКОПСКО ЛЕТО