Скупи фест

Таг
2Вести

БУГАРСКАТА ПРЕТСТАВА „ОРФЕЈ“ ПРОГЛАСЕНА ЗА НАЈДОБРА НА 17. ТЕАТАРСКИ ФЕСТИВАЛ СКУПИ

ШЕСТ ПРЕТСТАВИ ОД ШЕСТ ЕВРОПСКИ ДРЖАВИ НА 16. ИЗДАНИЕ НА СКУПИ ФЕСТИВАЛ