следбеници

Таг
2Вести

РОНАЛДО Е ПРВАТА ЛИЧНОСТ СО 500 МИЛИОНИ СЛЕДБЕНИЦИ НА ИНСТАГРАМ

ВО ЊУЈОРК ОТКРИЕНА „ФАБРИКА“ ЗА ЛАЖНИ ПРОФИЛИ, ЕДЕН БОТ ЧИНЕЛ 12 ДОЛАРИ