Слеш

Таг
2Вести

„ГАНС ЕН РОУЗИС“ ПОТВРДИЈА ДЕКА ПРАВАТ НОВ АЛБУМ, ПРВ СО КЛАСИЧНАТА ПОСТАВА ОД 1993

„ГАНС ЕН РОУЗИС“ ИСФРЛИЈА ХОМОФОБИЧНА И РАСИСТИЧКА ПЕСНА ОД РЕИЗДАНИЕТО НА ПРВИОТ АЛБУМ