слетување на Месечината

Таг
2Вести

ИНДИЈА ЗА 150 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЛАНСИРАШЕ МИСИЈА НА МЕСЕЧИНАТА

ВО ХЈУСТОН СЕ ЧУВААТ 382 КИЛОГРАМИ КАМЕЊА ДОНЕСЕНИ ОД МЕСЕЧИНАТА И НЕКОИ СЕГА ПРВПАТ ЌЕ СЕ ИСПИТУВААТ