слобода на говор

Таг
2Вести

МАСК ВЕТИ ВРАЌАЊЕ НА СЛОБОДАТА НА ГОВОРОТ НА ТВИТЕР ОТКАКО ГО КУПИ ЗА 44 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

„ДОЈЧЕ ВЕЛЕ“ ПРЕКУ МОДНА КОЛЕКЦИЈА ЈА ПРОМОВИРА СЛОБОДАТА НА ГОВОРОТ