слободно скијање

Таг
2Вести

АМЕРИКАНКАТА ГУ ОСВОИ ОЛИМПИСКО ЗЛАТО ВО СЛОБОДНО СКИЈАЊЕ ЗА КИНА И ГО УРНА КИНЕСКИОТ ТВИТЕР

ПОЛЈАК СТАНА ПРВ ЧОВЕК КОЈ СО СКИИ СЕ СПУШТИЛ ОД ВРВОТ К2