слон

Таг
6Вести

„НАЈОСАМЕНИОТ СЛОН НА СВЕТОТ“ СЕ СРЕТНА СО ДРУГ СЛОН ЗА ПРВПАТ ПО ОСУМ ГОДИНИ

„НАЈОСАМЕНИОТ СЛОН НА СВЕТОТ“ КОНЕЧНО ОДИ НА СЛОБОДА СО ПОМОШ НА ШЕР

„НАЈОСАМЕНИОТ СЛОН НА СВЕТОТ“ КОНЕЧНО ЌЕ БИДЕ ПРЕСЕЛЕН ВО НОВ ДОМ

ЗООЛОШКА ГРАДИНА ВО МЕКСИКО ВО ЖИВО ГО ПРЕНЕСУВАШЕ РАЃАЊЕТО НА СЛОНЧЕ

БРИТАНСКИ ФОТОГРАФ ПОМИНА ЕДЕН МЕСЕЦ СО ПОСЛЕДНИТЕ ГОЛЕМИ СЛОНОВИ НА АФРИКА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ОСУМ МИЛИОНИ ГОДИНИ СТАР СКЕЛЕТ ОД СЛОН ПРОНАЈДЕН ВО НЕГОТИНСКО