Словачка

Таг
2Вести

ЛЕТЕЧКИОТ АВТОМОБИЛ „ЕРКАР“ ИМАШЕ УСПЕШЕН ПРОБЕН ЛЕТ ВО СЛОВАЧКА

СЛОВАЧКИОТ ПРЕМИЕР ОДРАБОТИ НОЌНА СМЕНА ВО ФАБРИКА