сложувалка

Таг
3Вести

ПОТОНАТ БРОД ОД 15. ВЕК ЌЕ СЕ СОСТАВУВА КАКО НАЈГОЛЕМАТА 3-Д СЛОЖУВАЛКА НА СВЕТОТ

„ЕЈ-СИ/ДИ-СИ“ ЌЕ ОБЈАВИ СЛОЖУВАЛКИ СО ОМОТИТЕ НА СВОИ АЛБУМИ

НАЈГОЛЕМАТА СЛОЖУВАЛКА НА СВЕТОТ СЕ СОСТОИ ОД 51.300 ДЕЛЧИЊА