СМА

Таг
2Вести

ЈАНЕ МУ ПОДАРИ НА ПОГБА ДРЕСОВИ НА ВАРДАР И МАКЕДОНИЈА ОТКАКО ГО ГЛЕДАШЕ НА „ОЛД ТРАФОРД“

КОГА ЌЕ СЕ ВРАТАМ ОД КАЈ ПОГБА ПОСАКУВАМ ДА МЕ ЧЕКА ЛЕКОТ СО КОЈ ЌЕ БИДАМ ФУДБАЛЕР, ВЕЛИ ЈАНЕ