смарт

Таг
3Вести

„СМАРТ“ Е ПРВИОТ АВТОБРЕНД КОЈ ЦЕЛОСНО ПРЕМИНУВА НА ЕЛЕКТРИЧЕН ПОГОН

„СМАРТ“ ЌЕ ПРОИЗВЕДЕ УШТЕ 21 БЕНЗИНЕЦ ПРЕД ЦЕЛОСНО ДА СЕ ПРЕФРЛИ НА СТРУЈА

„СМАРТ“ ГО СЛАВИ 20. РОДЕНДЕН СО НОВ КОНЦЕПТЕН ЕЛЕКТРИЧЕН ДВОСЕД