Снежана Пановска

Таг
2Вести

МИ СЕ ОСТВАРИ СОНОТ ДА ЈА ПРОМОВИРАМ МАКЕДОНСКАТА КУЛТУРА ВО МАЛЕЗИЈА, ВЕЛИ ПИЈАНИСТКАТА СНЕЖАНА ПАНОВСКА

ПИЈАНИСТОТ КОНСТАНТИН ХАЏИ КОЦЕВ ЕДИНСТВЕН ЕВРОПЕЕЦ НА ФЕСТИВАЛ ВО КИНА