„Снежно кралство“

Таг
3Вести

„ДИЗНИ“ ГИ НАЈАВИ НОВИТЕ ПРОДОЛЖЕНИЈА НА „ПРИКАЗНА ЗА ИГРАЧКИТЕ“ И „СНЕЖНО КРАЛСТВО“

„СНЕЖНОТО КРАЛСТВО 2“ СРУШИ РЕКОРДИ ВО ПРВИОТ ВИКЕНД ОД ПРИКАЖУВАЊЕТО

„СНЕЖНОТО КРАЛСТВО 2“ ОД ДЕНЕСКА ИГРА ВО СКОПЈЕ