Снуп Дог

Таг
7Вести

СНУП ДОГ ЌЕ ИЗВЕСТУВА ОД ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ПАРИЗ

СНУП ДОГ ПОТВРДИ ДЕКА ЌЕ СЕ СНИМА ФИЛМ ЗА НЕГО

СНУП ДОГ И КЕЛИ КЛАРКСОН ЌЕ ЈА ВОДАТ АМЕРИКАНСКАТА ВЕРЗИЈА НА ЕВРОВИЗИЈА

СНУП ДОГ ВРАБОТУВА ПРОФЕСИОНАЛЕН ВИТКАЧ НА ЏОИНТИ

СНУП ДОГ СЕ ЗАБЛАГОДАРИ НА СЕБЕСИ НА ОТВОРАЊЕТО НА ЅВЕЗДАТА НА ПАТЕКАТА НА СЛАВНИТЕ

СНУП ДОГ ЌЕ ОБЈАВИ КНИГА ЗА ГОТВЕЊЕ, НЕМА РЕЦЕПТИ СО КАНАБИС

СНУП ДОГ ВЛЕЗЕ ВО ГИНИС СО КОКТЕЛОТ ОД 550 ЛИТРИ