Софија Вергара

Таг
5Вести

СОФИЈА ВЕРГАРА ОБЈАВИ ДЕКА СЕ РАЗВЕДУВА

СОФИЈА ВЕРГАРА Е НАЈПЛАТЕНА АКТЕРКА ВО СВЕТОТ

„МОДЕРНО СЕМЕЈСТВО“ СЕ ПРОСТИ ОД ГЛЕДАЧИТЕ ПО 11 ГОДИНИ

СКАРЛЕТ ЈОХАНСОН ВТОРА ГОДИНА ПО РЕД Е НАЈПЛАТЕНА АКТЕРКА НА СВЕТОТ, НО САМО ОСМА СЕВКУПНО

СОФИЈА ВЕРГАРА БИ БИЛА ОДЛИЧНА САМАНТА – КИМ КАТРАЛ НЕМА ДА ГЛУМИ ВО „СЕКСОТ И ГРАДОТ 3“