ЈЕМЕН РАЗВИВА ЕКОТУРИЗАМ НА СОКОТРА СРЕДЕ ВОЈНАТА КОЈА НЕ ГО ДОПРЕ УНИКАТНИОТ АРХИПЕЛАГ