сол

Таг
3Вести

ЕЗЕРО ВО МЕЛБУРН СЕКОЕ ЛЕТО ЈА МЕНУВА БОЈАТА ВО РОЗОВА

ТУЗЛА – ЗАГАДЕН РУДАРСКИ ГРАД КОЈ ПРОЦУТИ СО ВЕШТАЧКИТЕ СОЛЕНИ ЕЗЕРА