Солар орбитер

Таг
3Вести

НАПРАВЕНИ НАЈБЛИСКИТЕ СНИМКИ ОД СОНЦЕТО ДОСЕГА

ЕВРОПСКАТА МИСИЈА СОЛАР ОРБИТЕР ГО ИМАШЕ ПРВОТО БЛИСКО ПОМИНУВАЊЕ ДО СОНЦЕТО

ЕВРОПСКАТА МИСИЈА СОЛАР ОРБИТЕР ЌЕ ДАДЕ ДОСЕГА НАЈДОБАР УВИД ВО РАБОТАТА НА СОНЦЕТО