сонце

Таг
20Вести

ЦЕЛОСНОТО ПОМРАЧУВАЊЕ НА СОНЦЕТО ПОМИНА НИЗ МЕКСИКО, САД И КАНАДА (ФОТОГАЛЕРИЈА)

МИЛИОНИ ЛУЃЕ ВО МЕКСИКО, САД И КАНАДА СЕ НАДЕВААТ НА ВЕДРО НЕБО ЧЕКАЈЌИ ГО ЦЕЛОСНОТО ПОМРАЧУВАЊЕ НА СОНЦЕТО

МАЛ ГРАД ВО САД ЌЕ СВЕДОЧИ НА ЦЕЛОСНО ПОМРАЧУВАЊЕ НА СОНЦЕТО ПО ВТОРПАТ ЗА СЕДУМ ГОДИНИ

ПОЛАРНАТА СВЕТЛИНА НОЌЕСКА МОЖЕШЕ ДА СЕ ВИДИ И НА НЕБОТО НАД СРБИЈА И ХРВАТСКА

ДЕЛОВИ ОД АМЕРИКА ЌЕ ВИДАТ РЕТКО ПРСТЕНЕСТО ЗАТЕМНУВАЊЕ НА СОНЦЕТО

ДЕЛОВИ ОД СВЕТОТ УЖИВАА ВО ДЕЛУМНОТО ЗАТЕМНУВАЊЕ НА СОНЦЕТО (ФОТОГАЛЕРИЈА)

СОНЦЕТО ЌЕ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ОГНЕН ПРСТЕН ПРИ ДЕНЕШНОТО ЗАТЕМНУВАЊЕ

ДЕЛОВИ НА ЧИЛЕ И АРГЕНТИНА СВЕДОЧЕА НА ЕДИНСТВЕНОТО ЦЕЛОСНО ПОМРАЧУВАЊЕ НА СОНЦЕТО ВО 2020

МАРС ИЗГЛЕДА НАЈГОЛЕМО И НАЈСВЕТЛО НА НОЌНОТО НЕБО ОД 2003 ГОДИНА

НАПРАВЕНИ НАЈБЛИСКИТЕ СНИМКИ ОД СОНЦЕТО ДОСЕГА