соул музика

Таг
2Вести

ДАЈАНА РОС ГО СНИМИ ПРВИОТ АЛБУМ ПО 15 ГОДИНИ ПАУЗА

ТАА БЕШЕ МУЗИКАТА – ПРЕТСЕДАТЕЛИ И МУЗИЧКИОТ СВЕТ Ѝ ОДДАВААТ ПОЧИТ НА АРЕТА ФРЕНКЛИН