Совет на Европа

Таг
2Вести

ДАЈТЕ НИ РАБОТНИ ВИЗИ ДА СИ ОДИМЕ ОД БИХ – „ДУБИОЗА КОЛЕКТИВ“ НАСТАПИ ВО СОВЕТОТ НА ЕВРОПА

2.000 ЕВРА ЗА УБАВ КРЕВЕТ ВО „ИДРИЗОВО“, 300 ЗА МОБИЛЕН