ДАНСКА Е МЕЃУ ЕВРОПСКИТЕ ЛИДЕРИ ПО БРОЈОТ НА РАЗВОДИ И САКА ДА ГО ПРОМЕНИ ТОА СО НОВИТЕ ЗАКОНИ