спектакл

Таг
2Вести

ШОУ СО АКТЕРИ И АКРОБАТИ ЗА СИСТИНСКАТА КАПЕЛА ОД 12 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

СО ЗАДОВОЛСТВО БИ ДОШОЛ ПАК, ИЗЈАВИ СТИНГ ПО СПЕКТАКУЛАРНИОТ КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ