СПЕРМАТА МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ КАКО СРЕДСТВО ПРОТИВ БРЧКИ, СОВЕТУВА КОЗМЕТИЧАРКА НА СЛАВНИ ЛИЧНОСТИ