„Сплетки“

Таг
2Вести

САМО БУДАЛИ И КОЊИ РАБОТАТ – 40 ГОДИНИ ОД ПРВАТА ЕПИЗОДА НА „СПЛЕТКИ“

ЧЕТИРИЕСЕТ ГОДИНИ ОД СЕРИЈАТА „СПЛЕТКИ“ ОБЕЛЕЖАНИ СО ПОСЕБНА КОЛЕКЦИЈА ПОШТЕНСКИ МАРКИ