спојување

Таг
3Вести

„СПОЈУВАЊЕТО“ НА ЈУПИТЕР И ВЕНЕРА ЌЕ СОЗДАДЕ СПЕКТАКУЛАРЕН СЈАЈ НА НЕБОТО

ЕУ ГО ОДОБРИ СПОЈУВАЊЕТО НА „ФИАТ“, „ПЕЖО“, „СИТРОЕН“ И „ОПЕЛ“ ВО ЕДНА ГРУПА

„ФИАТ КРАЈСЛЕР“ СЕ СПОЈУВА СО СОПСТВЕНИКОТ НА „ПЕЖО“, „СИТРОЕН“ И „ОПЕЛ“