спомен-куќа

Таг
3Вести

ЖИВОТОТ НА ТОШЕ ЌЕ МОЖАТ ДА ГО ДОЖИВЕАТ ЛИЦАТА СО ОШТЕТЕН ВИД СО ТАКТИЛНИ СЛИКИ ВО СПОМЕН КУЌАТА ВО КРУШЕВО

КОНЦЕРТ ВО ЧЕСТ НА ТОШЕ ПРОЕСКИ СО ДОМАШНИ И РЕГИОНАЛНИ ПЕЈАЧИ ВО КРУШЕВО

ИНТИМНИОТ ПРОСТОР НА ЛИЧЕНОСКИ КАКО МОТИВ ЗА ИЗЛОЖБА НА СТУДЕНТИТЕ ОД ЛИКОВНАТА АКАДЕМИЈА (ФОТОГАЛЕРИЈА)