споменик

Таг
4Вести

ИСЧЕЗНА СПОМЕНИКОТ НА БРУС ЛИ ВО МОСТАР, НИКОЈ НЕ ЗНАЕ КАДЕ Е

ЕЈМИ ВАЈНХАУС ЌЕ ДОБИЕ СПОМЕНИК ВО БЕЛГРАД КАКО СЕЌАВАЊЕ НА ПОСЛЕДНИОТ КОНЦЕРТ

НИК КЕЈВ ДОБИВА СПОМЕНИК ВО РОДНИОТ ГРАД – НА КОЊ

ЖАЛНО Е ШТО СПОМЕНИЦИТЕ ЗА НОБ НЕ СЕ ОДРЖУВААТ, ВЕЛИ ГЕРМАНСКИОТ ФОТОГРАФ МАРК ШНАЈДЕР ПО ИЗЛОЖБАТА ВО ВЕЛЕС