АКТЕРИ ЌЕ СЛУЖАТ ВО СКОПСКО КАФУЛЕ ЗА ПОДДРШКА НА СПОРТИСТИТЕ ОД СПЕЦИЈАЛНА ОЛИМПИЈАДА