Спортс илустрејтед

Таг
4Вести

МАРТА СТЈУАРТ НА 81 ГОДИНА СТАНА НАЈСТАРИОТ МОДЕЛ НА „СПОРТС ИЛУСТРЕЈТЕД“

ВАЛЕНТИНА САМПАЈО Е ПРВИОТ ТРАНСРОДОВ МОДЕЛ НА „СПОРТС ИЛУСТРЕЈТЕД“

МОДЕЛ ВО БУРКИНИ ЗА ПРВПАТ НА НАСЛОВНАТА СТРАНИЦА НА „СПОРТС ИЛУСТРЕЈТЕД“

„СПОРТС ИЛУСТРЕЈТЕД“ ЈА ИЗБРА ДАНИЕЛ ХЕРИНГТОН ЗА ПРЕСТИЖНАТА НАСЛОВНА СТРАНИЦА