спортски автомобили

Таг
3Вести

„МЕРЦЕДЕС“ ОД 1955 СТАНА НАЈСКАПО ПРОДАДЕН АВТОМОБИЛ ВО ИСТОРИЈАТА

СЕ ПРОДАВА ПРВИОТ ПРОИЗВЕДЕН „ПОРШЕ“, ШТО ХИТЛЕР ГО ЗАМИСЛИЛ КАКО СПОРТСКА ВЕРЗИЈА НА „БУБА“

ИЗЛОЖБА НА СУПЕРАВТОМОБИЛИ НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА