Средоземно Море

Таг
2Вести

БАРСЕЛОНА, ТЕЛ АВИВ И ВАЛЕНСИЈА МЕЃУ НАЈЗАГАДЕНИТЕ МЕДИТЕРАНСКИ ГРАДОВИ СО ПЛАСТИЧЕН ОТПАД

ГОЛЕМА БЕЛА АЈКУЛА ВИДЕНА ВО ШПАНИЈА ЗА ПРВПАТ ПО 42 ГОДИНИ