Срѓан Јаниќијевиќ

Таг
4Вести

АКО НИ ОСТАВИТЕ СВЕТ ШТО МОРАЛНО И ЕКОЛОШКИ СЕ РАСПАЃА, НЕМА ДА ВИ ПРОСТИМЕ – БИТОЛА ПО 25 ГОДИНИ ДОБИ ДЕТСКА ПРЕТСТАВА

ТЕАТАРЏИИ ОД СИТЕ ГЕНЕРАЦИИ НА ПРЕМИЕРАТА НА „ДУХ“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

„ДУХ“ НА ДУКОВСКИ-ЈАНИЌИЈЕВИЌ ВЕЧЕРВА ПРЕМИЕРНО ВО МНТ

ЈАНИЌИЈЕВИЌ ГО РЕЖИРА „ДУХ“ НА ДУКОВСКИ ВО МНТ