срце

Таг
4Вести

ФРАНЦУСКА КОМПАНИЈА ГО ПРОДАДЕ ПРВОТО ВЕШТАЧКО СРЦЕ

ПРЕЗЕНТИРАНО ПРВО 3-Д ОТПЕЧАТЕНО СРЦЕ НАПРАВЕНО ОД ЧОВЕЧКО ТКИВО

11-ГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ КОЕ ГО ОСВОИ ДРЕЈК СО СВОЈОТ ТАНЦ ДОБИ НОВО СРЦЕ

ШВАРЦЕНЕГЕР СТАБИЛЕН ПО ИТНА ОПЕРАЦИЈА НА СРЦЕТО