стаорец

Таг
3Вести

СТАОРЕЦОТ МАГАВА ОДИ ВО ПЕНЗИЈА ОТКАКО ЗА ПЕТ ГОДИНИ ОТКРИЛ НАД 100 МИНИ

СТАОРЕЦ КОЈ ОТКРИВА МИНИ НАГРАДЕН СО ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА ХРАБРОСТ