старо железо

Таг
2Вести

ТАЈВАНСКА КРЕАТОРКА СО ОТПАДЕН МЕТАЛ ЈА ПРАВИ ОБЛЕКАТА ФУТУРИСТИЧКА

ОД СТАРО ЖЕЛЕЗО И КАМЕН СЕ СОЗДАВА УМЕТНОСТ НА ПРВАТА СКУЛПТОРСКА КОЛОНИЈА ВО ВЕЛЕС