старост

Таг
3Вести

НАЈСТАРАТА ЛИЧНОСТ НА СВЕТОТ СЕГА Е 118-ГОДИШНА ФРАНЦУСКА КАЛУЃЕРКА КОЈА УЖИВА ВО ЧОКОЛАДО И ВИНО

НАЈСТАРАТА ЛИЧНОСТ НА СВЕТОТ ПОЧИНА НА 119 ГОДИНИ

НАЈСТАРАТА ЛИЧНОСТ НА СВЕТОТ НАПОЛНИ 119 ГОДИНИ