Стефано Габана

Таг
2Вести

СЕЛЕНА ГОМЕЗ Е ГРДА – ДИЗАЈНЕРОТ ГАБАНА ЈА НАВРЕДИ ПОП-ПЕЈАЧКАТА

БРЕНДОТ „ДОЛЧЕ И ГАБАНА“ ЌЕ УМРЕ ЗАЕДНО СО НАС, ВЕЛАТ МОДНИТЕ ИКОНИ