Стела Макартни

Таг
2Вести

ЕКОЛОШКО, А ЛУКСУЗНО – СТЕЛА МАКАРТНИ СО ЕКОМАНИФЕСТ НА ПАРИСКАТА МОДНА НЕДЕЛА

МЕГАН СЕ ПРЕОБЛЕЧЕ ВО СТЕЛА МАКАРТНИ ЗА ЗАБАВАТА ПО СВАДБАТА