стенд-ап

Таг
3Вести

САШКО КОЦЕВ ГОСТУВА ВО ШТИП И СТРУМИЦА СО СТЕНДАПОТ „ШИРОК ДИЈАФАЗОН“

СРПСКИОТ АКТЕР НИКОЛА ЃУРИЧКО СО СТЕНД АП НАСТАП ВО СКОПЈЕ НА 7 МАРТ

НИКОЛА ЃУРИЧКО ДОАЃА СО СТЕНДАП ШОУ ВО СКОПЈЕ И ШТИП