стереотипи

Таг
2Вести

ДА ГИ НАДМИНЕМЕ СТЕРЕОТИПИТЕ ЗА 8 МАРТ, ВЕЛАТ УЧЕНИЦИТЕ ОД ГИМНАЗИЈАТА „ОРЦЕ НИКОЛОВ“

ХЕНК АЗАРИЈА ПОДГОТВЕН ДА СЕ ОТКАЖЕ ОД ЛИКОТ НА АПУ ПО ОБВИНУВАЊАТА ЗА РАСИЗАМ