Стив Џобс

Таг
2Вести

ОРИГИНАЛЕН ДРВЕН КОМПЈУТЕР НА „ЕПЛ“ СЕ ПРОДАДЕ ЗА 400.000 ДОЛАРИ

„ЕПЛ“ ПРВ ВО СВЕТОТ ДОСТИГНА ВРЕДНОСТ ОД ЕДЕН ТРИЛИОН ДОЛАРИ