Стив Ирвин

Таг
3Вести

СЕМЕЈСТВОТО НА СТИВ ИРВИН СПАСИЛО 90.000 ЖИВОТНИ ВО СВОЈАТА БОЛНИЦА, ОД КОИ МНОГУ ПОВРЕДЕНИ ВО ПОЖАРИТЕ

СИНОТ НА СТИВ ИРВИН МУ ОДДАДЕ ПОЧИТ НА СВОЈОТ ТАТКО СО ИДЕНТИЧНА ФОТОГРАФИЈА КАКО ХРАНИ КРОКОДИЛ

СЕМЕЈСТВОТО НА „ЛОВЕЦОТ НА КРОКОДИЛИ“ СТИВ ИРВИН ПОЧНУВА НОВО ШОУ ВО НЕГОВА ЧЕСТ